top of page
Szolgáltatásaim
Ester_home_01.jpg

Lakások, házak, nyaralók belső tereinek tervezése

Először felteszek neked rengeteg kérdést, hogy halljam, mit szeretnél. Utána megnézünk egy csomó képet, hogy lássam, mi tetszik neked. 

A közös munka ezt követő szakaszában már nekem lesz több dolgom. Vázlatokat rajzolok neked arról, hová és mit teszünk. Majd 3D látványterveket készítek, hogy tudjuk, mi milyen legyen. Végül részletes kiviteli dokumentációt kapsz az építési, szerelési munkákról, valamint a vásárolt és a gyártott elemekről, amiből kiderül: miből, mennyit, mekkorát, melyiket. 

Ez a sok minden azért fontos, hogy végül olyan miliőt alakíthassunk ki együtt, ami megfelel neked, a családodnak, az életednek. Neked elég annyit tudnod, hogy mi a célod - a közös munka során eljutunk a megoldáshoz.

 

Mivel ez egy komplex, személyre és egyedi terekre szabott munka, minden projekt más és más. Részletes árajánlathoz, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Tanácsadás

Van, hogy az ember szívesen foglalkozik a saját lakásának tervezésével, de elérkezik néhány ponthoz, ahol elakad. Ilyen helyzetekben is segítek. Ha van már egy kész koncepciód, de elakadtál, vagy ha nem tudod, hogy merre indulj el, de később bele fogsz lendülni, keress bátran!

Egy személyes tanácsadás során átnézzük vagy a valós tereket, vagy a folyamatban lévő építészeti terveket. Elmondom, hogyan lenne jó a térszervezés, milyen színekben, stílusokban érdemes gondolkodni, vagy átbeszélünk bármit, ami nálad kérdésként merül fel.

A tanácsadás végére kapsz néhány vázlatot, színkódot, beszerzéssel kapcsolatos ötletet, amiket online is elküldök neked. Néha a személyes beszélgetés után még szükséged lesz néhány dologra: egy alaprajzra, egy tömegvázlatra, egy hangulati kollázsra vagy egy bútorlistára. Ezeket is szívesen elkészítem neked.

 

A személyes tanácsadás díja: 45 000 Ft / másfél óra (budapesti helyszín esetén), további irodai munka: 15 000 Ft / óra. A tanácsadás időpontjáért kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!

Paller Eszter, Interior Design - Tanácsadás_edited.jpg

Közületi tervezés

A referenciáim között találsz közületi munkákat is, de a jövőben ezeket a megkereséseket a Studio FIFTI nevű cég keretein belül tudom fogadni, amit Paunoch Renáta építész, belsőépítész kolléganőmmel közösen hoztunk létre. Ha üzletedet, vendéglátóhelyedet, rendelődet, vagy bármilyen üzleti célt szolgáló egységedet terveztetnéd, kérlek látogass el a www.studiofifti.com honlapra!

_DSC9455.jpg
Paller Eszter, Interior Design - TErvezed Workshopok

TErvezed Workshopok

DIY tervezés, szakértő támogatással.

Egy jól átgondolt belsőépítészeti terv mindig idő- és pénzigényes munka végeredménye. Sok-sok hónapot és több százezer forintot jelent ügyfeleimnek, hogy megalkossam azt a tervcsomagot, ami alapján elkezdődhet a kivitelezés. Ha ennél kevesebb pénzt és időt akarsz rászánni, kreatív energiáid pedig bőven vannak, akkor ezek a workshopok neked valók!

Ha szeretnéd megtervezni a konyhádat, a fürdőszobádat, praktikus tárolási lehetőségeket keresel, vagy jól működő világítást szeretnél a lakásodba, de hiányoznak alapismeretek, akkor vegyél részt a TErvezed workshopjaim egyikén vagy akár valamennyin!

 

Kellemes társaságban, jó hangulatban, finom falatokat fogyasztva tölthetsz velem egy szombatot. Az első három órában előadást tartok az adott téma tervezési alapismereteiről, majd egy könnyű ebéd elfogyasztása után előveheted a saját lakásod rajzait, képeit, és elkezdhetünk közösen ötletelni.  Egy pár óra alatt a segítségemmel létrehozhatod azt a tervet, ami tökéletes lesz a megvalósításra. Ha pedig a workshop után még szükségét látod, vendégem vagy egy 60 perces, személyes konzultációra is.

 

Egy TErvezed workshopon összesen 8 férőhely van. Válaszd ki a neked valót és jelentkezz mihamarabb! A 8 órás workshop díja ebéddel és 60 perc személyes konzultációval: 79 000 Ft.

Olvass többet a TErvezed workshopról a BLOGon.

bottom of page