top of page

Rólam

Paller Eszter
építészmérnök, belsőépítész

2005-ben végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnök karán, okleveles építészmérnökként. Diploma után Párizsba költöztem, ahol 2 éven keresztül dolgoztam egy nagy építészirodában. Itt hatalmas felhőkarcolók tervezésében vettem részt, és nagyon fontos tapasztalatokat szereztem a csapatmunka, a rendszerszintű gondolkodás és a precíz dokumentálás terén. Annak ellenére, hogy ez a nagyságrend sosem állt hozzám közel, nagyon élveztem ezeket a feladatokat. Két év elteltével azonban úgy éreztem, hogy léptékváltásra van szükségem.

2008-ban hazaköltöztem Budapestre, és szakítva az építészettel, régi szerelmem, a belsőépítészet felé kezdtem orientálódni. 2009 és 2012 között egy belsőépítész irodában dolgoztam vezető tervezőként.

2012-ben önálló karriert kezdtem. Ekkor alapítottam meg a Paller Eszter Interior Design-t és azóta is azon dolgozom, hogy az ügyfeleim igényeit minél széleskörűbben kiszolgáljam.

Paller Eszter, Interior Design

Tervezési filozófiám:
TE + ÉN + A HELY

Egy jó terv és egy jó tér 3 dologból épül fel, és a belsőépítészek többsége nem fordít egyforma figyelmet mindháromra.

 

Én ebből a 3 részből rakom össze az egészet: belőled, belőlem és a helyből.

  1. Érzékenyen felismerem és hamar megértem az igényeidet.

  2. Műszaki szemléletem, sokéves tapasztalatom és szakmai igényességem segítségével tudom megmutatni a funkcionálisan működőt, az aktuális trendbe illeszkedőt, vagy éppen az időtállót.

  3. Nem akarom megerőszakolni az adott helyszínt. Mint ahogy nem mindenkinek áll jól minden, nem is minden térnek áll jól minden.

sasadi_print05.jpg

A hozzáadott érték

Aki felújítás és építkezés előtt áll, számtalan lakberendező és belsőépítész közül választhat ma a piacon. Biztos vagyok benne, hogy sok esetben egy ügyeskezű, gyakorlott lakberendező remek segítség tud lenni.

 

Amiben én többet tudok nyújtani, az a mérnöki képzettségem, és műszaki szemléletmódom. Ebből ugyanis az adódik, hogy hatékonyan tudok együttműködni a szakági tervezőkkel és kivitelezőkkel.

Mivel egy nyelvet beszélek ezekkel a szakemberekkel, képes vagyok a műszaki és a művészeti tartalom összehangolására. Ez pedig nagy előnyt jelent, ha komplex projektek tervezéséről és megvalósításáról van szó.

PE_Akarattya_web_26.jpg másolata.jpg

Magazin megjelenések

bottom of page