top of page

jún. 01., Szo

|

B4LKON Coworking Iroda

Világítástervezés Workshop

1 napos, hobbi belsőépítészeti workshop Budapesten, szakértő mentorral. Válaszd magadnak, vagy ajándékozz meg valakit! Március 31-ig 20 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhatsz!

A regisztráció lezárult erre a workshopra. Várólistára jelentkezés a Kapcsolat menüpontban.
Nézd meg a következő dátumot
Világítástervezés Workshop
Világítástervezés Workshop

Idő és helyszín

2024. jún. 01. 9:00 – 17:00

B4LKON Coworking Iroda, 1022 Budapest, Bimbó út 4.

A workshopról

VILÁGÍTÁSTERVEZÉS WORKSHOP PALLER ESZTERREL. DIY tervezés, profi segítésggel.

Március 31-ig 20 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhatsz! Használd a VILAGITAS20K kuponkódot a pénztárnál!

Bútorokat majd veszünk később, csak a világítás legyen jó. Rengeteg ügyfelem keres meg ezzel a mondattal. Való igaz, a jó világítás öltözteti a teret, és a jó világítást a felújítás első lépéseként ki kell alakítani. Ehhez azonban már tudni kell, mi hol lesz a későbbiekben.

Hova tegyem a dugaljakat, és hányat? Honnan kapcsoljam a villanyokat? Hány lámpát vegyek a nappaliba? Hogyan tudok jó hangulatvilágítást kialakítani? Nem lesz túl sötét? Nem lesz túl világos? Milyen lámpát rakhatok a fürdőszobába? Mitől lesz egységes a világítás egy lakásban? Milyen kapcsolócsaládot válasszak? Hol kapok jó áron szép lámpákat? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre adok választ a Világítástervezés workshopon. 

Tematika:

9-12h: A bemutatkozás után egy háromórás interaktív előadás keretein belül ismertetem a világítástervezés főbb alapelveit, segítséget nyújtok a termékválasztás végtelen tengerében, megmutatom, mire figyelj oda leginkább. Ebben a blokkban bemutatkozik és fontos további szempontokat oszt meg a résztvevőkkel A Designdetox Shop tulajdonosa, Sipaki Annamária.

12-13h: Könnyű ebédünket a Szelence Café szolgáltatja.

13-17h: A délutáni blokkban, elővesszük a te lakásodat, és közösen megnézzük, hogyan lehetne belőle a legjobb világítási tervet létrehozni. A nap végén úgy fogsz felállni az asztaltól, hogy saját magad megtervezted és kezedben lesz a lakásod világítási terve.

Bónuszok:

- A résztvevők hazavisznek egy nyomtatott anyagot, mely tartalmazza a program összefoglalóját és egy munkafüzetet.

- Ha még tovább dolgoznál a DIY terveden, egy hónapon belül 60 perc egyéni konzultációt vehetsz igénybe velem a B4LKON coworking irodában, vagy online.

A workshop résztvevőinek száma minimum 6, maximum 8 fő. Ha már nincs eladó jegy, de te mégis szeretnél részt venni, ÍRJ NEKEM! Halegalább 6 érdeklődő összegyűlik a várólistán, megnyitok egy újabb időpontot.

Írtam egy blog bejegyzést a TErvezed Workshopokról, amiben még több infót elárulok. 

VISSZA AZ ÖSSZES WORKSHOPHOZ

Jegyek

  • Világítástervezés workshop

    79 000,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page