top of page

dec. 07., Szo

|

B4LKON Coworking Iroda

Stílus- és Színválasztó Workshop Paller Eszterrel

1 napos, hobbi belsőépítészeti workshop Budapesten, szakértő mentorral. Válaszd magadnak, vagy ajándékozz meg valakit! Február 20-ig 20 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhatsz!

A regisztráció lezárult erre a workshopra. Várólistára jelentkezés a Kapcsolat menüpontban.
Nézd meg a következő dátumot
Stílus- és Színválasztó Workshop Paller Eszterrel
Stílus- és Színválasztó Workshop Paller Eszterrel

Idő és helyszín

2024. dec. 07. 9:00 – 17:00

B4LKON Coworking Iroda, 1022 Budapest, Bimbó út 4.

A workshopról

STÍLUS- ÉS SZÍNVÁLASZTÓ WORKSHOP PALLER ESZTERREL. DIY tervezés, profi segítésggel.

Február 20-ig 20 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhatsz! Használd a STILUSESSZIN20K kuponkódot a pénztárnál!

A bútoráruházak és a különböző inspirációs képgyűjtő oldalak bombáznak minket a belsőépítészeti stílusokkal. Minimál, bohém, historizáló, nagypolgári, vidéki romantika, skandináv, indusztriális, urban jungle, loft, és még számtalan. De melyiket válasszam? Mi illik legjobban a személyiségemhez, és mi illik legjobban a lakásomhoz? Mit mivel keverhetek? Mitől lesz valami eklektikus, és mitől kaotikus? Vannak régi tárgyaim, amikhez ragaszkodom, hogyan tudom ezeket beilleszteni egy enteriőrbe?

Melyik szín melyikkel párosítható? Mi néz ki jól egy falon, és mi fog az őrületbe kergetni? Egyáltalán merjek színeket használni? Nem fognak kimenni a divatból? Fontos, hogy mi a divat? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre adok választ a Stílus- és Színválasztó workshopon.

Tematika:

9-12h: A bemutatkozás után egy háromórás interaktív előadás keretein belül ismertetem a stílus- és színválasztás főbb alapelveit, eligazítalak a stílusok és színek végtelen tengerében, és megmutatom, mire figyelj oda leginkább.

12-13h: Könnyű ebédünket a Szelence Café szolgáltatja.

13-17h: A délutáni blokkban, elővesszük a te lakásodat, és közösen megnézzük, hogyan lehetne belőle a legjobbat kihozni. A nap végén úgy fogsz felállni az asztaltól, hogy hogy tisztában leszel azzal, milyen stílus illik az életedhez, és kiválasztottad a lakásod új színeit.

Bónuszok:

- A résztvevők hazavisznek egy nyomtatott anyagot, mely tartalmazza a program összefoglalóját és egy munkafüzetet.

- Ha még tovább dolgoznál a DIY terveden, egy hónapon belül 60 perc egyéni konzultációt vehetsz igénybe velem a B4LKON coworking irodában, vagy online.

A workshop résztvevőinek száma minimum 6, maximum 8 fő. Ha már nincs eladó jegy, de te mégis szeretnél részt venni, ÍRJ NEKEM! Halegalább 6 érdeklődő összegyűlik a várólistán, megnyitok egy újabb időpontot.

Írtam egy blog bejegyzést is a TErvezed Workshopokról, amiben további infókat árulok el.

VISSZA AZ ÖSSZES WORKSHOPHOZ

Jegyek

  • Stílus-, színválasztó workshop

    79 000,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page