top of page

máj. 04., Szo

|

B4LKON Coworking Iroda

Konyhatervező Workshop Paller Eszterrel

1 napos, hobbi belsőépítészeti workshop Budapesten, szakértő mentorral. Válaszd magadnak, vagy ajándékozz meg valakit! Március 31-ig 20 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhatsz!

A regisztráció lezárult erre a workshopra. Várólistára jelentkezés a Kapcsolat menüpontban.
Nézd meg a következő dátumot
Konyhatervező Workshop Paller Eszterrel
Konyhatervező Workshop Paller Eszterrel

Idő és helyszín

2024. máj. 04. 9:00 – 17:00

B4LKON Coworking Iroda, 1022 Budapest, Bimbó út 4.

A workshopról

KONYHATERVEZÉS WORKSHOP PALLER ESZTERREL. DIY tervezés, profi segítséggel.

Március 31-ig 20 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhatsz. Használd a KONYHA20K kuponkódot a pénztárnál!

A konyha az életterünk egyik sarkalatos pontja. Nem csak itt készítjük az ételeinket, de a mai kor embere számára ez egy nagyon meghatározó élettér. Ráadásul egy jó konyha működéséhez fontos az elrendezés alapos megtervezése és az anyagok szakszerű kiválasztása. Legyen mindennek tárolóhelye, legyen minden kéznél, legyen hova bedugni egy háztartási gépet, vegyük figyelembe az ételkészítés technológiai sorrendjét, legyen barátságos, az egyéniségünket tükröző, ne menjen tönkre, ne kerüljön többe, mint a rá szánt keretünk. Rengeteg szempontot kell figyelembe venni, ehhez nyújtok szakértő segítséget a Konyhatervezés workshopon. 

Tematika:

9-12h: A bemutatkozás után egy interaktív előadás keretein belül ismertetem a konyhatervezés főbb alapelveit, segítséget nyújtok az anyagválasztás végtelen tengerében, megmutatom, mire figyelj oda leginkább.

12-13h: Könnyű ebédünket a Szelence Café szolgáltatja

13-17h: A délutáni blokkban, elővesszük a te konyhádat, és közösen megnézzük, hogyan lehetne belőle a legjobbat kihozni. A nap végén úgy fogsz felállni az asztaltól, hogy saját magad megtervezted és kezedben lesz a vágyott konyhád berendezési terve.

Bónuszok:

- A résztvevők hazavisznek egy nyomtatott anyagot, mely tartalmazza a program összefoglalóját és egy munkafüzetet.

- Ha még tovább dolgoznál a DIY terveden, egy hónapon belül 60 perc egyéni konzultációt vehetsz igénybe velem a B4LKON coworking irodában, vagy online.

A workshop résztvevőinek száma minimum 6, maximum 8 fő. Ha már nincs eladó jegy, de te mégis szeretnél részt venni, ÍRJ NEKEM! Halegalább 6 érdeklődő összegyűlik a várólistán, megnyitok egy újabb időpontot.

Írtam egy blog bejegyzést is a TErvezed Workshopokról, amiben további infókat árulok el.

VISSZA AZ ÖSSZES WORKSHOPHOZ

Jegyek

  • Konyhatervező workshop

    79 000,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page