top of page

febr. 24., Szo

|

B4LKON Coworking Iroda

Gyerekszoba Tervező Workshop Paller Eszterrel

1 napos, hobbi belsőépítészeti workshop Budapesten, szakértő mentorral. Válaszd magadnak, vagy ajándékozz meg valakit! Január 31-ig 20 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhatsz!

A regisztráció lezárult erre a workshopra. Várólistára jelentkezés a Kapcsolat menüpontban.
Nézd meg a többi eseményt!
Gyerekszoba Tervező Workshop Paller Eszterrel
Gyerekszoba Tervező Workshop Paller Eszterrel

Idő és helyszín

2024. febr. 24. 9:00 – 17:00

B4LKON Coworking Iroda, 1022 Budapest, Bimbó út 4.

A workshopról

GYEREKSZOBA TERVEZÉS WORKSHOP PALLER ESZTERREL. DIY tervezés, profi segítésggel. 

Január 31-ig 20 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhatsz! Használd a GYEREKSZOBA2024 kuponkódot a pénztárnál!

A gyerekek folyamatosan nőnek, a gyerekszobák is folyton változnak. Hogyan alakítsam ki úgy a teret, hogy mindig a gyerekek igényeivel együtt változtatható legyen? Hol tároljam azt a sok játékot? Hogyan vonjam be a gyerekeket a szobájuk dekorálásába és rendben tartásába? Hogyan tudok kis költségvetésből látványos eredményeket elérni? Mitől lesz személyre szabott a gyerekszoba? Milyen a jó pelenkázóasztal és milyen a jó tanulóasztal?

Sok szempontot kell figyelembe venni egy jó, és változatosan alakítható gyerekszoba megtervezéséhez. Ezekhez nyújtok tervezési támpontokat a gyerekszoba tervezés workshopomon.

Tematika:

9-12h: A bemutatkozás után egy háromórás interaktív előadás keretein belül ismertetem a világítástervezés főbb alapelveit, segítséget nyújtok a termékválasztás végtelen tengerében, megmutatom, mire figyelj oda leginkább.

12-13h: Könnyű ebédünket a Szelence Café szolgáltatja.

13-17h: A délutáni blokkban, elővesszük a gyerekszobátokat, és közösen megnézzük, hogyan lehetne belőle a legjobb tervet létrehozni. A nap végén úgy fogsz felállni az asztaltól, hogy saját magad megtervezted és kezedben lesz a gyerekszoba új terve.

Bónuszok:

- A résztvevők hazavisznek egy nyomtatott anyagot, mely tartalmazza a program összefoglalóját és egy munkafüzetet.

- Ha még tovább dolgoznál a DIY terveden, egy hónapon belül 60 perc egyéni konzultációt vehetsz igénybe velem a B4LKON coworking irodában, vagy online.

A workshop résztvevőinek száma minimum 6, maximum 8 fő. Ha már nincs eladó jegy, de te mégis szeretnél részt venni, ÍRJ NEKEM! Halegalább 6 érdeklődő összegyűlik a várólistán, megnyitok egy újabb időpontot.

Írtam egy blog bejegyzést a TErvezed Workshopokról, amiben még több infót árulok el.

VISSZA AZ ÖSSZES WORKSHOPHOZ

Jegyek

  • Gyerekszoba Tervezés Workshop

    79 000,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page