top of page

szept. 28., Szo

|

B4LKON Coworking Iroda

Fürdőszoba Tervező Workshop Paller Eszterrel

1 napos, hobbi belsőépítészeti workshop Budapesten, szakértő mentorral. Válaszd magadnak, vagy ajándékozz meg valakit! Június 30-ig 20 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhatsz!

Fürdőszoba Tervező Workshop Paller Eszterrel
Fürdőszoba Tervező Workshop Paller Eszterrel

Idő és helyszín

Legutolsó alkalom

2024. szept. 28. 9:00 – 17:00

B4LKON Coworking Iroda, 1022 Budapest, Bimbó út 4.

A workshopról

FÜRDŐSZOBA TERVEZÉS WORKSHOP PALLER ESZTERREL. DIY tervezés profi segítésggel. 

Június 30-ig 20 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhatsz! Használd a FURDOSZOBA20K kuponkódot a pénztárnál!

Tisztálkodásra szolgáló funkcionális helyiség vagy budoár? Szabadonálló kád vagy beépített kád? Csempe vagy falfestés? Használhatok-e fa felületeket a fürdőszobában? Hova tegyem a tusfürdőt? Hogy rejtsem el azt a rengeteg holmit? Hogyan lesz kényelmes a zuhany? Hogyan lesz jó a világítás a fürdőszobámban? Hogyan válasszak burkolatokat? Hogyan számoljam ki a mennyiségeket? Mire kell figyelnie a burkolónak? Hova kell szigetelést tenni? Miért nem fog kifolyni a víz a zuhanyzóból? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre biztos keresed a választ, ha éppen fürdőszoba felújítás előtt állsz. Gyere el a Fürdőszoba tervezés workshopomra, és minden kérdésedre választ kapsz!

Tematika:

9-12h: A bemutatkozás után egy háromórás interaktív előadás keretein belül ismertetem afürdőszoba tervezés főbb alapelveit, segítséget nyújtok az anyagválasztás végtelen tengerében, megmutatom, mire figyelj oda leginkább.

12-13h: Könnyű ebédünket a Szelence Café szolgáltatja.

13-17h: A délutáni blokkban, elővesszük a te fürdőszobádat, és közösen megnézzük, hogyan lehetne belőle a legjobbat kihozni. A nap végén úgy fogsz felállni az asztaltól, hogy saját magad megtervezted és kezedben lesz a vágyott fürdőszobád berendezési terve.

Bónuszok:

- A résztvevők hazavisznek egy nyomtatott anyagot, mely tartalmazza a program összefoglalóját és egy munkafüzetet.

- Ha még tovább dolgoznál a DIY terveden, egy hónapon belül 60 perc egyéni konzultációt vehetsz igénybe velem a B4LKON coworking irodában, vagy online.

A workshop résztvevőinek száma minimum 6, maximum 8 fő. Ha már nincs eladó jegy, de te mégis szeretnél részt venni, ÍRJ NEKEM! Halegalább 6 érdeklődő összegyűlik a várólistán, megnyitok egy újabb időpontot.

Írtam egy blog bejegyzést is a TErvezed Workshopokról, amiben további infókat árulok el.

VISSZA AZ ÖSSZES WORKSHOPHOZ

Jegyek

  • Fürdőszoba tervező workshop

    79 000,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page