top of page

jan. 20., Szo

|

B4LKON Coworking Iroda

Konyhatervező Workshop Paller Eszterrel

DIY konyhatervezés szakértő segítséggel. Válaszd magadnak, vagy ajándékozz meg valakit! A maximális résztvevőszám a workshopon 8 fő.

Konyhatervező Workshop Paller Eszterrel
Konyhatervező Workshop Paller Eszterrel

Idő és helyszín

1 további alkalom

2024. jan. 20. 9:00 – 17:00

B4LKON Coworking Iroda, 1022 Budapest, Bimbó út 4.

A workshopról

KONYHATERVEZÉS WORKSHOP 

DYI tervezés, profi segítséggel

A konyha az életterünk egyik sarkalatos pontja. Nem csak itt készítjük az ételeinket, de a mai kor embere számára ez egy nagyon meghatározó élettér. Ráadásul egy jó konyha működéséhez fontos az elrendezés alapos megtervezése és az anyagok szakszerű kiválasztása. Legyen mindennek tárolóhelye, legyen minden kéznél, legyen hova bedugni egy háztartási gépet, vegyük figyelembe az ételkészítés technológiai sorrendjét, legyen barátságos, az egyéniségünket tükröző, ne menjen tönkre, ne kerüljön többe, mint a rá szánt keretünk. Rengeteg szempontot kell figyelembe venni, ehhez nyújtok szakértő segítséget a Konyhatervezés workshopon. 

Tematika:

9-12h: A bemutatkozás után egy háromórás interaktív előadás keretein belül ismertetem a konyhatervezés főbb alapelveit, segítséget nyújtok az anyagválasztás végtelen tengerében, megmutatom, mire figyelj oda leginkább. 

12-13h: Könnyű ebédünket a Szelence Café szolgáltatja

13-17h: A délutáni blokkban, elővesszük a te konyhádat, és közösen megnézzük, hogyan lehetne belőle a legjobbat kihozni. A nap végén úgy fogsz felállni az asztaltól, hogy saját magad megtervezted és kezedben lesz a vágyott konyhád berendezési terve. 

Bónuszok:

- A résztvevők hazavisznek egy nyomtatott anyagot, mely tartalmazza a program összefoglalóját és egy munkafüzetet.

- Ha még tovább dolgoznál a DIY terveden, egy hónapon belül 60 perc egyéni konzultációt vehetsz igénybe velem a B4LKON coworking irodában, vagy online.

A workshop résztvevőinek száma minimum 6, maximum 8 fő. Ha már nincs eladó jegy, de te mégis szeretnél részt venni, ÍRJ NEKEM! Ha legalább 6 érdeklődő összegyűlik a várólistán, megnyitok egy újabb időpontot.

Jegyek

  • Konyhatervező workshop

    79 000,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

bottom of page